Оборудване

ЦПУ Стругове (Швейцарски тип)

  • Високо произвидителни SWISS центрове с ЦПУ тип SW (до Ø42)
Серията обработващи центри SW на GOODWAY осигуряват до 9 управлявани оси и четириосно движение в комбинация с високоскоростно движение на двата шпиндела. Тези машини извършват струговане, фрезоване, пробиване, резбонарязване и други сложни обработки на микро и прецизни детайли. Двушпинделната обработка на детайлите позволява значително редуциране на времето за изработване на сложни детайли. Позиционирането на инструментите позволява аксиална и радиална обработка на детайлите. Машините от този тип с които разполагаме позволяват обработка на детайли с диаметър до 42 мм.Серията SW предлага струговане, фрезоване, пробиване и други сложни обработки на микро и прецизни детайли. Поради горните предимства, серията SW е подходяща за изработване на детайли за автомобилната, електронната, медицинската промишленост и други свързани с нея индустрии.
  • Високо скоростни стругове с ЦПУ тип GLS2000L
Струговите центрове на GOODWAY GLS комбинират мощност, сила и бързина, за да ви донесат The Ultimate Machining Power®. Тези високоскоростни машини лесно ще изпълнят взискателните стругови операции по обработка на прецизни детайли. Освен това, с налични инструменти и C-ос и Y-ос; приложения за фрезоване, завъртане обработват детаилите на една установка
  • Център за струговане и фрезоване с ЦПУ тип CY2-52MB (до Ø52)
Машините от този тип осигуряват всички предимства на швейцарският тип обработващи центри от най-висок клас. Машината разполага с 6 позиции за въртящи инструменти и 9 позиции за стационарни инструменти на двата шпиндела. Предимството на тази машина е допълнителната В-ос разполагаща с 12 позиции за въртящи инструменти осигуряваща обработка под различни ъгли спрямо оста на детайла. Това дава възможност за изработване на сложни геометрични повърхнини при една установка на детайла. Голямото количество въртящи и стационарни инструменти осигурява обработването на широка гама от комплексни детайли при значително редуцирано време за производство. 

 

Гърбични стругови автомати

  • Едношпинделни стругови автомати  (до Ø16)
Традиционни гърбични стругови автомати с висока точност и производителност. Предназначени са за производството на малки ротационни детайли. Предимствата на този тип машини са високата производителност, точност и прецизност на обработваните детайли.
Типове: 1M10DA, Peterman, Tornos, Tornos T4, Strom, 1A12, 1P16, AWA16, AWA10, Traub, T16A
  • Шестшпинделни стругови автомати
Машини които комбинират принципът на работа и предимствата на конвенционалните гърбични стругови автомати с възможността за обработването на един детайл на до шест позиции, което увеличава в пъти производителността на една машина. Този тип машини са особено подходящи в условията на масово производство.
Тип: Wickman Multi-spindle Machines